DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Sadova, județul Dolj, a fost reținut, joi, fiind bănuit de comiterea mai multor infracțiuni la regimul rutier.

Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că bărbatul, în anul 2019, a condus pe raza comunei Sadova un autoturism neînmatriculat şi fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Anul trecut, acesta a fost depistat de  poliţişti conducând o mașină, tot în Sadova, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o alcolemie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și anul acesta, în luna martie, doljenaul fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere.

De asemenea, la data de 31 martie, deşi nu deţinea permis de conducere şi avea o alcolemie de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul a condus un autoturism pe raza comunei Sadova, provocând un accident rutier din care au rezultat doar pagube materiale.

În luna iunie, acesta a condus din nou mașina, deşi nu deţinea permis de conducere şi având o alcolemie de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Având în vedere probatoriul administrat de polițiști, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea unei infracțiuni de conducere a unui vehicul neînmatriculat, 5 infracțiuni de conducere a unui vehicul fără permis și 3 infracțiuni de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj”, a declarat purtătorul de cuvânta l IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Astăzi, bărbatul va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.