DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doi bărbați au fost reținuți de către procurorii DIICOT Craiova, marți, fiind acuzați au racolat mai multe tinere, cărora le promiteau că se căsătoresc, iar apoi le obligau să se prostitueze în Germania.

Potrivit unui comunicat al DIICOT Craiova, cei doi bărbați reținuți sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, împreună cu alte persoane, în scopul comiterii unor infracțiuni de trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism.

„În cauză s-a reținut faptul că cei doi inculpați au constituit, alături de alte persoane, o grupare infracțională în scopul comiterii unor infracțiuni de trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism.
În perioada 2012 – 2017, prin inducere în eroare (promisiuni de căsătorie) și profitând de starea de vădită vulnerabilitate a mai multor persoane vătămate, inculpații le-au recrutat, transportat, adăpostit în mai multe locații de pe teritoriul Germaniei și le-au constrâns în vederea practicării prostituției în beneficiul grupării”, arată DIICOT Craiova într-un comunicat de presă.

Cei doi inculpați vor fi prezentați, miercuri, Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cei doi bărbați reținuți fac grupul de 18 persoane care au ajuns la audieri în urma a 23 de percheziții derulate în data de 11 noiembrie pe raza județelor Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism(dosarul în care Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, a fost arestat preventiv).



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.