Dolj: Circulația vehiculelor mai mari de 7,5 tone, restricționată temporar

Dolj: Circulația vehiculelor mai mari de 7,5 tone, restricționată temporar

4.465
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Circulația pentru autovehiculele cu o masă autorizată mai mare de 7,5 tone a fost resticționată, de astăzi, de la ora 12.00, în județul Dolj, județ afectat de caniculă. Restricția este valabilă până la ora 20.00.

În baza atenționării meteorologice emise de Administrația Națională de Meteorologice, se interzice temporar circulația vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe autostrăzile și drumurile naționale din județele afectate de caniculă printre care si Dolj cu excepția:

-transporturi de persoane,

-transporturi de animale vii și de produse perisabile,

-vehicule care participă la intervenții în caz de forță majoră,

-transporturi funerare,

-transporturi postale,

-transporturi apă îmbuteliată, etc.

Pentru a se pune în aplicare aceste restricții polițiștii rutieri din Dolj vor acționa și vor fi prezenți în trafic, pe sectoarele de drum pe care au fost instituite restricțiile de circulație în vederea interzicerii accesului autovehiculelor menționate. De asemenea, polițiștii rutieri vor acționa și pentru evitarea aglomerărilor și asigurarea fluenței traficului rutier. Polițiștii doljeni vor acționa împreună cu lucrători din cadrul I.S.C.T.R. pentru punearea în aplicare a măsurilor”, precizează reprezentanții IPJ Dolj.

 

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     21-06-2017
    Mesaje
    11

    Oricum, rahatul de asfalt si criblura care o pun ciuri buri aia pe Calea Bucuresti spre aeroport tot asa se face cocoloase intr-o luna. Nu uitati ca a mai fost schimbat asfaltul in zona si luna trecuta, acuma iar, si poate luna viitoare tot asa. Poate municipalitatea ne da o explicatie, si ne spune de ce se fac astfel de lucrari de doi lei luna de luna, si de ce se vrea a fi mancati(furati) o gramada de bani pentru asta. Drumul catre Bals era foarte bun, de ce se toarna rahatul ala de criblura ? cine are interese sa manance bani, sa fure, ale cui sunt firmele respective ? Poate intrebati asta pe taica preoteasa si pe nenea genoiu noul piele rosie pesedistul.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.