DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În ultimele 24 de ore, autoritățile au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă și în județul Dolj. 

Potrivit IPJ Dolj, la aceste activităţi au participat peste 410 efective, fiind aplicate amenzi acolo unde situația a impus-o.

„În cadrul acţiunilor, poliţiştii doljeni au verificat modul în care sunt respectate prevederile Lg 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efector pandemiei de Covid 19. Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost verificate aproximativ 120 de societăți comerciale, 120 de locaţii de interes, 310 de mijloace de transport, fiind legitimate totodata aproximativ 2700 de persoane. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 99 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 17.000 de lei, din care 93 de sancțiuni pentru pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție”, a menționat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.