DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mașini înzăpezite, drumuri aproape imposibil de deszăpezit din cauza vântului puternic și sute de gospodării fără energie electrică, acestea sunt cele mai mari probleme pe care vremea rea le-a creat în județul Dolj, în ultimele ore. 

Sunt sute de persoane, în județ, care au petrecut noaptea în frig din cauza întreruperii energiei electrice ca urmare a  defecțiunilor apărute la rețea din cauza viscolului. Cei care au sesizat acest aspect dețin sisteme de încălzire care funcționeaza pe bază de energie electrică.

Nici șoferii nu au fost scutiți de probleme, aceștia reclamând faptul că și de această dată autoritățile au fost prinse nepregătite. Nu s-a intervenit la timp cu utilajele și, astfel, mai multe mașini au rămas blocate în zăpadă. Drumuri blocate sunt la Drănic și Robănești, Segarcea, Apele Vii – Leu, Cârcea-Coșoveni.

„Se intervine acolo unde sunt semnalate probleme. Pe judetean DJ 561A, Calopăr, sunt două tracăre care lucrează, echipaj de poliție și se încearcă să facă un culoar pentru a fi deblocat drumul, dar bate vântul foarte tare”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Tania Vîlceanu.

Un alt doljean a sesizat faptul că și la ieșire din Craiova spre localitatea Mischii sunt mașini înzăpezite.

În prezent, situaţia la nivelul judeţului Dolj este următoarea:
-DN 65F VOS Centura de Sud –blocat;
-DJ 643 F Ghercesti – Centura de Nord Craiova – blocat;
-DJ 561 Calopar – Segarcea –blocat;
-DJ 652 Pielesti – Cosoveni – blocat;
-DJ 604 Leu – Castranova – blocat;
-DC1A Robanestii de Sus- Cimpeni – blocat;
-DC 90 Bojoiu-Golfin -Lacrita Mare – blocat;
-DJ 552 A Bucovăț – Vîrvor se circulă pe un singur sens;
-DJ 561 B Segarcea- Dranic se circula pe un singur sens;
-DJ 552 Rîpa Roșie se circulă în condiții de iarnă;
-DJ 561 D Bailesti-Giubega se circula in conditii de iarna;
-DJ 542 Dăbuleni – Amărastii de Sus se circula in conditii de iarna;
În contextul evoluției condițiilor de răcire accentuată a vremii, conducătorii auto sunt sfătuiţi să adopte o conduită preventivă în trafic şi să respecte indicaţiile şi recomandările poliţiştilor rutieri.

Județul Dolj se află, de duminică seara, sub cod portocaliu de viscol și ninsori.

Sursa foto: INFO TRAFIC CRAIOVA ȘI DOLJ.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.