DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr din Moțăței, județul Dolj, a ajuns la spital, noaptea trecută, după ce a intrat cu o mașină, pe care o furase, într-un imobil aflat la intersecția străzilor Râului și Bucovăț din Craiova. 

Noaptea trecută, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Râului, din Craiova s-a produs un eveniment rutier.

„La fața locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit faptul că pe strada Rîului la intersecția cu strada Bucovăț, din Craiova, un autoturism a intrat într-un imobil. În urma accidentului, conducătorul auto care iniţial a fost încarcerat în autoturism şi descarcerat de pompieri din cadrul ISU Dolj, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale dar şi pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, poliţiştii au identificat conducătorul auto în persoana unui tânăr  de 27 ani, din comuna Moțăței”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Poliţiştii au stabilit că tânărul, în aceeaşi noapte, a furat autoturismul cu care a fost implicat în evenimentul rutier, care era parcat neasigurat şi cu cheile în contact pe strada Cernele, din Craiova şi care aparţine unei femei de 41 de, din localitate.

Tânărul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

„Avand în vedere cele constatate, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de furt în scop de folosintă, conducerea unui vehicul fără permis şi vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la producerea accidentului rutier”, a mai spus reprezentanta IPJ Dolj.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.