DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

O femeie în vârstă de 76 de ani, din Calafat, județul Dolj, a ajuns la spital, vineri, după ce a fost mușcată de un câine. Polițiștii doljeni au întocmit un dosar penal în acest caz. 

Medicii din cadrul spitalului din Calafat au fost cei care au sunat la Poliție, imediat după ce bătrâna a ajuns în unitatea medicală.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au găsit o femeie de 76 de ani, din municipiul Calafat, care le-a declarat faptul că, în timp ce se deplasa pe strada 22 Decembrie din localitate, din curtea unui imobil a ieşit un câine care ar fi muşcat-o, provocându-i mai multe leziuni. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, arată IPJ Dolj.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.