DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii DIICOT-ST Craiova, au efectuat, în data de 26 aprilie, 16 percheziții domiciliare la persoane bănuite de constituire a unui grup infracțional organizat și contrabandă cu țigarete. 19 persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2019-2021, în municipiul Craiova, s-ar fi constituit și ar fi activat o grupare infracțională specializată în distribuția țigaretelor provenite din contrabandă, în cadrul căreia aprovizionarea s-ar fi făcut pe paliere.

Astfel, liderii grupării ar fi asigurat aprovizionarea cu țigarete de contrabandă a persoanelor din palierul al doilea, care, la rândul lor, le-ar fi comercializat stradal, cu precădere în zona piețelor agroalimentare din municipiul Craiova.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 3.775 de pachete de țigarete, 7.420 de lei și 300 de euro.

La data de 26 aprilie, procurorii DIICOT–Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a 19 persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și contrabandă.

Ieri, Tribunalul Dolj a dispus măsura arestului la domiciliu pentru 3 dintre persoanele reținute și măsura controlului judiciar față de 16 persoane.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

De asemenea, la activitate au participat și polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Craiova și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.