DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un incendiu a izbucnit, miercuri, într-o gospodărie din comuna Drănic, județul Dolj, acoperișul casei și anexele gospodărești fiind mistuite de flăcări. 

Purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoșilă, a precizat că pompierii au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, două ore durând intervenția acestora.

„În jurul orei 12.31, Secția de Pompieri Segarcea a fost solicitată să intervină cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit în comuna Drănic. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta cu violență la acoperișul casei de locuit și anexe pe o suprafață de cca 200 mp, cu învelitoare din tablă și țiglă, cu posibilități de propagare la casele învecinate și la alte anexe învecinate. În urma acestuia au ars acoperișul casei pe o suprafață de 200 mp, mobilierul din camere, tocăria casei, haine și s-au degradat electrocasnice”, a declarat Florin Cocoșilă, purtător de cuvânt al ISU Dolj.

Focul a pornit de la un aragaz lăsat nesupravegheat.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.