Dolj: Masca la control!

Dolj: Masca la control!

2.552
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Politistii doljeni împreună cu celelate forțe de ordine, sub autoritatea instituției prefectului, continuă desfășurarea de acțiuni cu efective mărite pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile legale pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid 19.

Acțiunile sunt desfășurate zilnic, în sistem integrat, pe raza întregului județ, fiind vizate în special zonele aglomerate, piețele, târgurile si terasele dar și mijloacele de transport, o atentie sporită fiind acordată mijloacelor de transport școlar.

De asemenea, având în vedere faptul că în Municipiul Craiova și comuna Cârcea s-a instituit obligația de a purta masca astfel încât să acopere nasul și gura, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în cadrul acțiunilor desfășurate, forțele de ordine vor verifica și aceste aspecte.

În ultimele 24 de ore, la activitatile de verificare au participat peste 470 de forţe de ordine.

Astfel, au fost verificate aproximativ 270 de societăți comerciale, 150 de locaţii de interes, 280 de mijloace de transport și 34 de mijloace de transport școlar, fiind legitimate totodata peste 4800 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 224 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 31.000 de lei. Dintre acestea 216 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie dispuse în această perioadă.

Autoritățile mai anunță că limitele amenzilor sunt cuprinse între 500 și 2500 de lei.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     05-04-2013
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    188

    Meritați masca mai mult la pola decât la gura …la pola e protectie și la barabat și la femeie …la gura e protectie un fel de pola-n pizdulita

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.