DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mașina unui pădurar din județul Dolj a fost cuprinsă de un incendiu, în noaptea de marți spre miercuri, pe un drum forestier din apropierea localității Apele Vii din județul Dolj. 

Potrivit IPJ Dolj, un tânăr de 24 de ani, din comuna Apele Vii, a anunțat faptul că un autoturism care se afla staţionat pe un drum forestier a luat foc.

Mașina a fost distrusă în totalitate și pentru că nu s-a stabilit cauza izbucnirii incendiului, s-a întocmit dosar penal pentru distrugere prin incendiere. În zonă se vorbește despre faptul că focul ar fi fost pus intenționat de către braconieri, anchetatorii verificând și acest aspect.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit faptul că autoturismul care aparţine unui bărbat de 40 de ani, din comuna Rojişte şi care se afla staţionat în proximitatea unui drum forestier din extravilanul comunei Apele Vii, a ars în totalitate, în urma unui incendiu. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere, în care cercetările sunt efectuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Totodată, în această situație a fost dispusă efectuarea unei expertize pentru stabilirea cu exactitate a cauzei producerii incendiului.

În functie de rezultatul expertizei şi al cercetărilor efectuate de poliţişti, urmează să fie propusă soluţie legală.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.