Dolj: Măști de protecţie contrafăcute, găsite în urma unor percheziții

Dolj: Măști de protecţie contrafăcute, găsite în urma unor percheziții

3.806
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Trei percheziţii domiciliare, la imobile folosite de un bărbat de 39 de ani, din Dolj, bănuit de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, au avut loc joi, 26 martie. Acesta ar fi derulat operaţiuni comerciale neautorizate, neînregistrate în actele contabile şi nedeclarate organelor fiscale cu materiale sanitare şi dispozitive medicale.

Poliţiştii au găsit la locuinţa bărbatului 1.900 de măşti de protecţie, nesterile, produse în Brazilia, care erau destinate comercializării. Acestea au fost ridicate de poliţişti, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

1 COMENTARIU

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   03-03-2011
  Mesaje
  475

  Mizeriile astea de „oameni” ar trebuii arestate nu numai pt evaziune ci pentru faptul ca in astfel de momente grele ale lumii intregi ei pun in pericol siguranta oamenilor pentru niste bani care oricum nemunciti se duc pe apa sambetei! Autoritatile sa dea amenzi cu multe multe zerouri mizeriilor astea!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.