Dolj: Minoră din Cerăt dată dispărută. Era plecată în Italia, iar părinții...

Dolj: Minoră din Cerăt dată dispărută. Era plecată în Italia, iar părinții nu mai pot lua legătura cu ea

1.332
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O adolescentă în vârstă de 17 ani, din Cerăt, este dată dispărută, după ce mama acesteia a anunțat polițiștii despre faptul că minora, care se află în Italia din anul 2018, nu mai poate fi contactată.   

Geanina-Maria Lican, de la momentul plecării, ar fi păstrat constant legătura cu familia sa, care în 2018 şi-a dat acordul să plece în Italia împreună cu prietenul ei şi părinții lui.

Recent, după discuții contradictorii cu cei din familie, pe tema revenirii în țară, minora nu a mai răsuns la telefon și astfel părinții nu mai știu nimic despre ea.

Semnalmente fetei sunt: înălțime 1,80 m, greutate 60 kg, păr roșcat, ochi căprui.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

 

1 COMENTARIU

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   03-03-2011
  Mesaje
  476

  Cat de cretin sa fi ca parinte sa fi de acord ca fica ta (pe atunci 15ani) sa plece cu prietenul ei si cu familia acestuia in Italia?? Era mare iubirea la 14..15 ani! Vai vai..au creierul unii oameni cat o nuca!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.