Dolj: Noi amenzi aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului

Dolj: Noi amenzi aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului

2.161
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Verificări cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii coronavirusului, au fost desfăşurate şi în ultimele 24 de ore. 

Potrivit IPJ Dolj, la activităţi au participat peste 380 de forţe de ordine, find verificate aproximativ 220 de societăți comerciale, 280 de locaţii de interes, 320 de mijloace de transport, fiind legitimate totodata peste 4.000 de persoane.

De asemenea, în cadrul activităţilor desfăşurate au fost verificate 55 de microbuze şcolare şi mijloace de transport aflate în zona unităţilor de învăţământ, siguranţa şcolară reprezentând o prioritate pentru forţele de ordine.

„Pentru abaterile constatate au fost aplicate 199 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 35.000 de lei. Dintre acestea, 194 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie dispuse în această perioadă”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

3 COMENTARII

 1. #1
  Afacerist
  Data de inscriere
   30-04-2007
  Locatie
   downtown
  Mesaje
  9552

  Partidul comunist liberal nu stie decat sa dea amenzi, nu ia masuri concrete de preventie a raspandirii virusului ! Demisia , ca venim peste voi si aveti soarta lui ceausescu , ticalosilor !

  Perpetuum Mobile
 2. #2
  De-al casei
  Data de inscriere
   04-03-2019
  Mesaje
  303

  Asa ziceau romanii si cand era ciuma rosie la conducere, sunteti lafel, chiar mai rau de cand au tot distrus Romania ciumetii rosii. Toti sunteti lafel, niste mizerii care urmariti sa furati. Asa ca nu mai ataca alte ciume ca toti sunteti o apa si un pamant.

 3. #3
  Afacerist
  Data de inscriere
   30-04-2007
  Locatie
   downtown
  Mesaje
  9552

  Nu e nostim ca in sfarsit a castigat „ne-comunismul” dar cei care se dau ne-comunisti au cele mai comuniste idei si mentalitati iar tocmai de acum si populatia traieste ca in comunism? (epidemii mistificate, apa calda cu portia, caldura inexistenta, curent din cand in cand, acord in scris pentru iesirea din casa, delictul de opinie, etc)? Iar pe primar il cheama tot Nicu. Traiasca partidul comunist liberal !

  Perpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.