DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 45 de ani, sunt cercetați de către polițiștii doljeni, fiind bănuiți de comiterea infracțiunilor de tăierea fără drept de arbori și tentativă la infracțiunea de furt de arbori.

Potrivit IPJ Dolj, ieri, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 42 de ani, agent de pază în zona extravilană comunei Ișalnița, cu privire la faptul că a văzut mai multe persoane care tăiau arbori și care în momentul în care au constatat că au fost văzute, au abandonat lemnul, plecând într-o direcție necunoscută.

„În urma activităților specifice desfășurate de polițiști a fost identificat un autoturism pe un drum industrial în care se aflau patru bărbați, doi dintre aceștia din comuna Leu și ceilalți doi din Craiova. Astfel, polițiștii au efectuat controlul autovehiculului, găsind în portbagaj două drujbe, pe care le-ar fi folosit la comiterea faptelor. Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că bărbații ar fi tăiat opt arbori, esență plop, de pe un teren din extravilanul comunei Ișalnița”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Materialul lemnos a fost lăsat în custodia reprezentantului silvic.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarșirii infracțiunilor de  tăiere fără drept de arbori și tentativă la infracțiunea de furt de arbori, iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competentă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.