DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Patru percheziții domiciliare au fost efectuate, astăzi, de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj, sub supravegherea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, la adrese din judeţele Dolj şi Gorj, fiind vizate persoane care au lucrat în cadrul unor firme din Craiova. 

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că, în perioada 2012-2013, în numele a cinci societăţi comerciale ar fi fost întocmite proiecte de consultanţă şi studii de fezabilitate, în vederea realizării unor investiţii, fără ca veniturile astfel obţinute să fie înregistrate în actele contabile.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, ar fi vorba despre administratori și contabili, iar proiectele respective ar fi fost întocmite pentru primării din județul Dolj.

În urma descinderilor de astăzi, la adresele din Dolj și Gorj, poliţiştii au ridicat mai multe înscrisuri, care urmează să fie analizate.

„Cercetările sunt  continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală. La activităţi au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale”, anunță reprezentanții IPJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.