DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cinci percheziții domiciliare au fost efectuate, luni, în comuna Sadova din județul Dolj,  într-un dosar penal în care se efectuează cercetari pentru infracțiuni de furt din locuință.

Potrivit IPJ Dolj, la activitate, au participat aproximativ 20 de forțe de ordine, fiind verificate nouă locuri de interes.

De asemenea, o persoană bănuită de comiterea unor infracțiuni de furt a fost condusă la sediul poliției pentru cercetări.

„Totodată, în două locații din comuna Sadova au fost găsite un cazan pentru fabricat țuică și un televizor, ambele în valoare aproximativ 2000 lei, bunuri care au fost sustrase în anul 2019 și care au fost predate persoanelor vătămate”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

La acțiune au participat polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Bechet, Posturilor de Poliție Sadova și Ostroveni și Secției 12 Poliție Rurală Daneți, cu sprijinul unei grupe SAS din cadrul IPJ Dolj.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.