DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 4,00)

Trei percheziţii au fost desfăşurate, joi dimineaţa, la Primăria Călăraşi din judeţul Dolj, trei angajaţi fiind acuzaţi de abuz în serviciu şi fals intelectual.

Cei trei salariați, în vârstă de 28, 64 şi 72 de ani, sunt acuzaţi că au fost pontaţi nereal că lucrau în intervalul 8.00 – 16.00.

„Din cercetările efectuate, poliţiştii de la economic au stabilit faptul că, în perioada 2017 – 2020, mai mulţi funcţionari ai unei instituţii publice nu ar fi fost pontaţi în mod corespunzător, fiindu-le astfel produse prejudicii. În urma percheziţiilor desfăşurate la trei bărbaţi de 72, 64 şi 28 de ani, din comuna Călăraşi, poliţiştii au ridicat documente ce pot constitui mijloace materiale de probă în cadrul dosarului penal”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Cercetările sunt continuate în acest caz de poliţiştii de la Economic, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, urmând ca la finalizarea acestora dosarul penal să fie înaintat unităţii de parchet cu propunerile corespunzătoare.

La percheziţii au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj.

1 COMENTARIU

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.