DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Peste 300 de amenzi au fost aplicate, miercuri, de către forțele de ordine care acționează în județul Dolj, cei sancționați fiind depistați că nu respectau măsurile impuse prin ordonanțele militare. 

Potrivit informării Prefecturii Dolj, autorităţile au verificat modul de respectare a măsurilor şi interdicţiilor impuse prin ordonanţele militare în cazul a peste 900 de persoane, fiind totodată controlate aproximativ 120 de societăţi comerciale.

Pentru abaterile constatate cu privire la măsurile dispuse prin ordonanţele militare, dar şi pentru alte fapte comise în acest context, forţele de ordine au aplicat peste 300 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 1.000.000 de lei.

Referitor la situația epidemiologică, până astăzi, la ora 9.00, 760 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, 354 de persoane se află în carantină, 1.678 de persoane au ieșit din carantină, iar alte 12.563 au ieșit din izolare voluntară la domiciliu.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.