DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Două petreceri, una organizată într-o locuință în Craiova, cealaltă în comuna Ghidici, au fost întrerupte de către polițiști, marți, în ambele cazuri fiind aplicate și amenzi. 

Potrivit IPJ Dolj, în cazul evenimentului din Craiova, polițiștii s-au  sesizat din oficiu. Femeia care a organizat petrecerea a primit o amendă în valoare de 2.000 de lei.

„La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție din cadrul secției, unde a fost identificată o femeie de 45 de ani, din Craiova în calitate de organizator cu amendă în valoare de 2.000 de lei conform Legii 55/2020. De asemenea, polițiștii au identificat și sancționat alte cinci persoane participante la petrecere”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Tot ieri, polițiști din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare au fost sesizati cu privire la faptul că în comuna Ghidici are loc o petrecere privată.

„La faţa locului s-au deplasat lucrătorii secţiei unde au identificat șase persoane, fiind astfel aplicate șase sancțiuni contravenționale în valoare de 500 de lei fiecare, conform Legii 55/2020”, mai spun reprezentanții IPJ Dolj.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.