DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 65 de ani, din satul Golenți, județul Dolj, a decedat, în noaptea de miercuri spre joi, după ce a fost lovit de o mașină. 

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Cetate, care conducea un autoturism pe DN 56 Calafat-Craiova, pe raza localității Golenți, a accidentat un bărbat de 65 ani, din Calafat, sat Golenți, care traversa strada pe trecerea pentru pietoni.

Bărbatul a decedat la faţa locului.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Din verificările efectuate de poliţişti, s-a stabilit însă că tânărul  avea dreptul de a conduce vehicule suspendat.

„În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis, iar cercetările sunt continuate, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Totodată a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.