DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O tânără în vârstă de 26 de ani, cetăţean spaniol, care locuieşte fără forme legale în comuna Gîngiova, sat Comoşteni, a fost reținută, luni, de către polițiștii doljeni, fiind bănuită de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Aceasta a fost ajutată, la comiterea faptei, de către un adolescent în vârstă de 16 ani, din Galicea Mare, care locuieşte fără forme legale în comuna Gîngiova, sat Comoşteni şi care a fost reţinut, marți.

Cei doi au intrat, în noaptea de 23 spre 24 ianuarie, în locuinţa unei femei de 74 de ani, din comuna Gângiova, sat Comosteni, de unde, prin constrângere, au furat suma de 700 de lei.

Ieri, tânăra a fost identificată de poliţişti şi condusă la sediul secţiei pentru cercetări.

„În urma probatoriului administrat a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Adolescentul în vârstă de 16 ani, care iniţial s-a sustras de la cercetări, a fost depistat în dimineaţa acestei zile pe raza satului Comoşteni şi condus la sediul secţiei pentru audieri.

„După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj”, a mai spus reprezentanta IPJ Dolj.

Cei doi tineri urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.