Dolj: S-au urcat la volan băuți sau fără permis

Dolj: S-au urcat la volan băuți sau fără permis

1.052
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiștii doljeni au depistat, marți, la volan, mai mulți șoferi care fie se aflau sub influența băuturilor fie nu aveau dreptul de a conduce  autovehicule pe drumurile publice.

Polițiștii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate au depistat, marți, 7 aprilie, prin Maglavit, un autoturism condus de un bărbat de 63 de ani, din Moțăței, care avea permisul de conducere anulat, ca urmare a comiterii altor abateri la regimul circulației rutiere. Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis.

Și băut și fără permis

Tot marți, lucrătorii din cadrul Secţiei 15 Poliţie Rurală Filiaşi au depistat, prin Argetoaia, un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, județul Mehedinți, care avea o concentrație de 0,90mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că cel în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Polițiștii i-au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis și sub influența alcoolului.

La Craiova, un șofer băut a încercat să fugă de poliție

Și la Craiova polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Craiova au depistat, pe strada Viitorului, din Craiova, un autoturism care a mărit viteza de deplasare la vederea organelor de poliție. Polițiștii au procedat la oprirea regulamentară a autoturismului în cauză, identificând conducătorul auto al acestuia ca fiind un tânăr de 26 de ani, din comuna Luncavița, județul Tulcea, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și în acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Foto: arhivă

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.