(UPDATE) Dolj: Școlile rămân închise miercuri și joi!

(UPDATE) Dolj: Școlile rămân închise miercuri și joi!

18,470
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

UPDATE: Decizia de suspendare a cursurilor în toate unitățile de învățământ preuniversitar (grădinițe, școli, licee) din județul Dolj a fost prelungită pentru zilele de miercuri, 28 februarie 2018, respectiv joi, 1 martie 2018.

Hotărârea a fost luată pe parcursul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dolj întrunit astăzi.

Având în vedere atenţionarea meteorologică nr.17/27.02.2018, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, precum şi nota nr.333/27.02.2018, emisă de Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj şi respectiv ca urmare a dezbaterilor din cadrul şedinţei extraordinare a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Dolj, din data de 27.02.2018 se adoptă hotărârea de suspendare a cursurilor şcolare pentru unităţiile de învăţământ preuniversitar din judeţul Dolj, în zilele de 28.02.2018 şi 01.03.2018”, se arată în Raportul operativ transmis presei de ISU Dolj la ora 16:00.

Ulterior, și IȘJ Dolj a remis presei un comunicat:

Având în vedere avertizarea meteorologică emisă de către Administrația Națională de Meteorologie în regiunea Oltenia, CJSU și CA al ISJ Dolj au hotărât suspendarea cursurilor în zilele de 28 februarie și 1 martie 2018, în toate unitățile de învățământ preuniversitar din Județul Dolj.

Totodată, având în vedere condițiile meteorologice specifice sezonului de iarnă, pentru reluarea cursurilor în condiții optime, unitățile școlare vor lua următoarele măsuri:

 • Înlăturarea zăpezii și deblocarea căilor de acces în incinta școlilor;
 • Folosirea materialelor antiderapante în toate spațiile afectate și pe căile de acces, pentru a fi evitate accidentările;
 • Monitorizarea prin personalul de specialitate a funcționării în bune condiții a instalațiilor de încălzire, alimentare cu apă, gaze și energie electrică;
 • Informarea în mod operativ a ISJ Dolj și a autorităților publice locale în cazul producerii unor evenimente deosebite generate de fenomenele metrorologice.

Suspendarea cursurilor va fi urmată de măsuri privind parcurgerea integrală a programei școlare până la sfârșitul anului școlar, pe perioada de desfășurare a cursurilor”, informează reprezentanții IȘJ Dolj.

3 COMENTARII

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7001

  joi vor fi deschise ca sa dea copiii cadoaie la invatatoare..

 2. #2
  Member
  Data de inscriere
   01-01-2015
  Mesaje
  233

  Lasa ca le dau vineri. Pardon, luni

 3. #3
  Newcomer
  Data de inscriere
   13-04-2016
  Mesaje
  19

  mai bine luni sa scapam de dat martisore bre ca este scump, ce facem cu colegele de la servici ca nu prea avem bani ? poate le da seful liber si scapam ca ne ajunge de bere

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.