Dolj: Sediul Poliției Segarcea va fi reabilitat și modernizat

Dolj: Sediul Poliției Segarcea va fi reabilitat și modernizat

1.431
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Sediul Poliției din orașul Segarcea va fi reabilitat și modernizat cu fonduri europene pe care le va accesa Consiliul Județean Dolj.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, banii nerambursabili vor fi folosiți pentru lucrări necesare bunei functionări a celor două instituții care își desfășoară activitatea aici: Poliția orașului Segarcea și Secția 13 Poliție Rurală.

„În acest sens, în ședința ordinară de astăzi, supunem la vot aprobarea cooperării interinstituționale dintre Consiliul Județean Dolj și Inspectoratul Județean de Poliție Dolj. În plus, este prevăzută și darea în folosință a imobilului, cu titlu gratuit, către IPJ Dolj Ne asumăm această investiție cu scopul asigurării unor condiții de lucru potrivite desfășurării activității lucrătorilor de poliție din orașul Segarcea și a îmbunătățirii interacțiunii cu publicul din această zonă a județului”, a spus Cosmin Vasile.

1 COMENTARIU

 1. #1
  0-day Member
  Data de inscriere
   25-02-2021
  Mesaje
  0

  Bếp từ Chefs có tốt không?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.