DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un dosar penal a fost întocmit de către polițiștii doljeni, luni, după ce un bărbat în vârstă de 35 de ani, din satul Smârdan, a fost prins la volanul unei mașini, deși nu avea permis de conducere. Cea care îi încredințase autoturismul este concubina acestuia, și ea fiind acum cercetată. 

Bărbatul a fost depistat în trafic prin comuna Desa, spun reprezentanții IPJ Dolj.

„Din verificările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că autoturismul ar fi fost încredinţat de concubina acestuia, o femeie de 30 de ani, din Ciupercenii noi, deși, aceasta cunoștea faptul că bărbatul în cauză, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a declarat purtătorul de cuvânta l IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis şi încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere unei persoane despre care se știe că nu deține permis de conducere.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.