DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 3,00)

Unul dintre șoferii implicați în accidentul mortal produs în localitatea Basarabi, județul Dolj, era băut, anunță reprezentanții IPJ Dolj. În urma impactului dintre un microbuz care tracta o platformă și un TIR care staționa din cauza unei defecțiuni, doi bărbați au murit și alte patru persoane, între care un copil de 4 ani, au ajuns la spital. 

Potrivit IPJ Dolj, șoferul al cărui TIR staționa în urma unor defecțiuni tehnice, era băut. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Un tânăr de 22 de ani, cetăţean bulgar, în timp ce conducea un microbuz ce tracta o platformă, ar fi intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat de 48 de ani, cetăţean bulgar, ce se afla staţionat în urma unor defecţiuni tehnice.

În urma impactului a rezultat decesul unui bărbat de 42 de ani şi a unui minor de 17 ani, cetăţeni bulgari, ambii în calitate de pasageri în microbuz.

De asemenea, alţi patru pasageri, o minoră de 4 ani, o tânără de 18 ani, o tânără de 19 ani şi conducătorul auto de 22 de ani au necesitat îngrijiri medicale fiind transportați la Spitalul Municipal din Calafat.

Conducătorul autocamionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar conducătorul microbuzului a avut un rezultat negativ”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Cercetările continuă în acest caz, mai anunță IPJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.