DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Nu mai puțin de 450 de măști de protecție și aproape 2.000 de sticle cu spirt au fost confiscate de către polițiștii doljeni cu ocazia unei acțiuni derulate în vederea stabilirii unităților economice care pactică forme de comerț ilegal. 

Astfel, poliţiştii doljeni de la Economic și reprezentanţi ai DSVSA Dolj au verificat, în perioada 12-14 mai, peste 50 de agenţi economici, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 15 amenzi în valoare de aproximativ 235.000 de lei.

În majoritatea cazurilor, poliţiştii au identificat agenţi economici care desfăşurau acte de comerţ cu produse pentru care nu erau îndeplinite condiţiile legale de comercializare.

„Aşadar, ca măsuri complementare, poliţiştii au ridicat pentru continuarea verificărilor, pe lângă diferite tipuri de produse alimentare, 450 de măşti de protecţie şi aproape 2.000 de sticle de alcool sanitar, valoarea totală a bunurilor fiind estimată la suma de 20.000 de lei”, anunță reprezentanții Prefecturii Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.