Dolj: Sute de persoane sancționate pentru că nu purtau mască. Amenzi și...

Dolj: Sute de persoane sancționate pentru că nu purtau mască. Amenzi și pentru lipsa declarațiilor

2.948
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mai multe acţiuni de verificare cu efective mărite au fost efectuate pe raza judeţului Dolj, în ultimele 24 de ore, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

În cadrul acţiunilor, la care au participat 440 de  forțe de ordine, s-au verificat documentele justificative necesare deplasării persoanelor de la domiciliu sau locuinţă, în intervalul orar 23.00-05.00, precum şi dacă persoanele purtau măsti de protecţie.

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost verificate aproximativ 160 de societăți comerciale, 230 de locaţii de interes, 280 de mijloace de transport, fiind legitimate totodată peste 4.700 de persoane.

„Pentru abaterile constatate au fost aplicate 190 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 45.000 de lei, din care 162 de sancţiuni pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecţie şi 20 sancţiuni pentru nerespectarea interdicţiilor privind deplasarea/libera circulaţie”, a menționat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

De asemenaea, poliţiştii rutieri şi jandarmii, în colaborare cu inspectori din cadrul ISCTR, au desfășurat acțiuni pentru verificarea legalității efectuării transportului de marfă și persoane.

„Poliţiştii rutieri au aplicat 72 de sancţiuni contravenţionale, din care 9 sancţiuni conform lg. 55/2020, în valoare totală de peste 10.000 de lei, iar ca măsură complementară au reţinut șapte permise de conducere şi au retras 2 certificat de înmatriculare. Totodată, politiștii au constatat 1 infracțiune la regimul rutier”, a mai spus reprezentantul IPJ Dolj.

 

1 COMENTARIU

 1. #1
  Afacerist
  Data de inscriere
   30-04-2007
  Locatie
   downtown
  Mesaje
  9554

  Are cu ce sa plateasca machiala sapt asta sica mandolina

  Perpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.