Dolj: Tânăr băut, fără permis, prins conducând o maşină pe care a...

Dolj: Tânăr băut, fără permis, prins conducând o maşină pe care a furat-o

14.236
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 2,00)

Un bărbat de 25 de ani, din comuna Greci, județul Mehedinţi, a fost prins de poliție în timp ce conducea, pe Str. Lunca lui Buză din comuna doljeană Argetoaia, un autoturism de teren, având număr provizoriu de înmatriculare, autoturismul fiind proprietatea unei alte persoane, fără ca tânărul să posede permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Alcooltestul a indicat 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar șoferul de ocazie a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Tot cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că valabilitatea autorizaţiei de circulaţie provizorie a autoturismului în cauză era expirată din data de 16.10.2014.

Din cercetări, s-a stabilit că autoturismul a fost luat fără drept de la stâna proprietarei, unde acesta muncește.

Polițiștii au întocmit pe numele persoanei în cauză  dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, repsectiv pentru refuz de recoltare probe biologice.

Foto: arhivă

 



3 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     21-06-2017
    Mesaje
    0

    Puscarie multa, si lipsa posibilitatii de a mai da de carnet vreodata. Astora ce sunt prinsi fara carnet, le trebuie astfel de pedeasa, ca NICIODATA sa aiba posibilitatea de a avea un permis, sa mearga fara daca asa le place.

  2. #2
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2818

    ATENȚIE! Cioban scăpat de la stână!

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     21-06-2017
    Mesaje
    0
    Citat Mesaj initiat de @#I
    ATENȚIE! Cioban scăpat de la stână!

    Da ho ma ca era in pauza de masa, si a zis sa dea o tura pana trece pauza, nu poti sa mananci o ora intreaga

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.