DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr din comuna Goicea, județul Dolj, s-a ales cu dosar penal, după ce joi, a fost prins băut la volan. Acesta a încercat să fugă de echipajul de poliție, schimbând direcția de mers, dar după o urmărie în trafic a fost prins. 

Șoferul se deplasa pe strada Spaniei din Craiova, iar când a văzut echipajul de poliție a virat brusc către strada Împăratul Traian.

Astfel, a fost solicitat sprijnul unui alt echipaj format din poliţişti din cadrul Secției 3 Poliție Craiova și jandarmi din cadrul IJJ Dolj, mașina a fost urmărită în trafic, pentru ca pe strada „Împăratul Traian” să fie oprită.

„Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr de 20 de ani, din comuna Goicea. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o concentraţie de 0,59 m/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.