Dolj: Tânăr din Terpezița, reținut după ce a fost prins conducând mașina...

Dolj: Tânăr din Terpezița, reținut după ce a fost prins conducând mașina băut și fără permis. A lovit un alt autoturism

1.894
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din localitatea doljeană Terpezița, a fost reținut, joi, fiind acuzat de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și fără permis.

Din cercetările efectuate de polițiști, tânărul, în timp conducea un autoturism prin comuna Bucovăț, din direcția Craiova către Terpezița, a lovit o altă mașină, provocându-i avarii, după care și-a continuat deplasarea.

Polițiștii, în urma verificărilor, au stabilit că bărbatul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult, acesta se urcase băut la volan.

„Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o concentrație de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de  conducerea unui vehicul  fără permis și sub influența băuturilor alcoolice, iar în urma probatoriului administrat de polițiști, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore,

Astăzi, tânărul va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    477

    S-a lins pe bot de permis ani buni ciobanelul!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.