DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Unirea, judeţul Dolj, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, joi, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat, distrugere, tentativă la furt calificat și tentativă la furt în scop de folosință. Un alt bărbat în vârstă de 23 de ani, complice al doljeanului, este căutat de către oamenii legii. 

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 3 spre 4 aprilie, bărbatul, împreună cu un alt tânăr în vârstă de 23 de ani, tot din comuna Unirea, spart biserica din Maglavit de unde a furat bunuri în valoare de aproximativ 600 de lei.

De asemenea, tot în noaptea respectivă, cei doi ar fi încercat să mai pătrundă într-o farmacie și un magazin, tot din Maglavit, producând astfel pagube materiale, fără a reuși însă să sustragă bunuri.

Cei doi mai sunt bănuiți și de comiterea infracțiunilor de tentativă la furt în scop de folosință, după ce, tot în noaptea de 3 spre 4 aprilie, aceștia ar fi spart geamurile laterale a două autovehicule parcate în dreptul unor case din localitate, unul dintre acestea fiind condus pe o distanță scurtă și abandonat pe raza comunei.

„În baza probatoriului administrat de polițiști, tânărul de 22 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, cel de 23 de ani fiind în continuare căutat de polițiști pentru continuarea cercetărilor, acesta din urmă fiind bănuit și de comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis.  În cursul zilei de ieri, cel în cauză a fost prezentat instantei de judecată, care a dispus faţă de acesta arestarea preventivă pentru 30 de zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.