DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Fârtățești, județul Vâlcea, a fost reținut de către polițiștii doljeni, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat și tâlhărie calificată.

Bărbatul a intrat, în noaptea de 7 spre 8 decembrie, în incinta unui cabinet medical din Cosoveni, de unde a furat suma de 500 de lei si două laptop-uri.

De asemenea, în aceeași noapte, acesta a intrat și în locuința unei femei de 64 de ani, tot din Coșoveni, a lovit-o peste față, după care, la plecare, i-a furat telefonul și un portofel în care se aflau actele personale ale acesteia şi suma de 4.000 lei.

Ieri, polițiștii au efectuat două percheziții pe raza comunei Fârtățești, județul Vâlcea, la domiciliul bărbatului respectiv, găsind astfel o parte dintre bunurile furate.

„În urma probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut de polițiști pe o perioadă de 24 ore pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și tâlhărie calificată, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj, iar în cursul acestei zile urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

 

 

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.