DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Trei persoane au ajuns la spital, marți dimineață, în urma unui accident rutier care a avut loc în localitatea Cerăt din județul Dolj. 

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, două mașini au fost implicate în accident, ambii șoferi și un pasager fiind transportați la spital în urma impactului.

„La fața locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei şi poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei Oraş Segarcea care au stabilit faptul că un autoturism condus de un bărbat de 55 de ani, din Craiova, pe DJ 561, pe raza comunei Cerăt, a intrat în coliziune cu autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din Giurgița. În urma impactului cei doi conducători auto şi un bărbat de 67 ani, din Giurgița, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 30 de ani, au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, care a indicat un rezultat negativ în cazul bărbatului de 55 de ani şi o concentraţie de 0,006 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru barbatul de 30 de ani, fapt pentru care i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.