DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Trei tineri din comuna Bistreț, doi în vârstă de 19 ani, iar ccelălalt de 26 de ani, au fost reținuți, marți, fiind bănuiţi de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe.

Din cercetările efectuate, în data de 10 septembrie, cei trei au lovit un bărbat de 47 de ani, din Bistreţ, care se deplasa pe o stradă din localitate.

De asemenea, în cursul următoarei zile, aceleaşi persoane, împreună cu alţi doi bărbaţi, de 47 şi 22 de ani, au lovit un tânăr în vârstă de 29 de ani, tot din Bistreţ, evenimentul având loc în zona unui lac din localitate.

„Persoanele vătămate au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar poliţiştii au continuat cercetările în cadrul dosarelor penale deschise pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe. Astfel, în baza probatoriului administrat în această cauză, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de cei trei tineri de 19 şi 26 de ani, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentaţi unităţii de parchet cu propunerile corespunzătoare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.