DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Trei tineri, unul în vârstă de 16 şi alţi doi de 17 ani, toţi din Craiova, au fost reținuți, miercuri, fiind bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Potrivit IPJ Dolj, cei trei tineri au pătruns, prin forţarea uşii de acces, în noaptea de 5 spre 6 ianuarie, în incinta unui magazin din comuna Podari, de unde au furat mai multe pachete de țigări, cartele telefonice şi suma de 800 de lei.

Prejudiciul a fost de aproximativ 6.800 de lei, 85% fiind recuperat şi restituit persoanei vătămate.

Totodată, cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că tinerii în cauză,  în seara zilei 03 ianuarie, ar mai fi spart un alt magazin, tot din Podari, iar de aici au furat mai multe pachete de țigări în valoare de 7.000 de lei și suma de 1.000 de lei.

„În urma probatoriului administrat de poliţişti, tinerii au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Cei trei tineri vor fi prezentatți, astăzi, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în vederea recuperării întregului prejudiciu, urmând ca la finalizarea cercetărilor dosarul penal să fie înaintat unităţii de parchet competente cu propunerile corespunzătoare

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.