Dolj: Trei tineri au răsturnat o mașină ca să-i fure catalizatorul

Dolj: Trei tineri au răsturnat o mașină ca să-i fure catalizatorul

23.115
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,00)

Proprietarul unui autoturism, din comuna Călărași, a avut surprinderea să-și găsească autoturismul, parcat în fața imobilului, cu roțile în sus. Acesta a anunțat poliția, iar oamenii legii au aflat cine sunt vinovații.

Poliţişti din cadrul Poliției Orașului Dăbuleni au fost sesizaţi, ieri, de un tânăr, cu privire la faptul că în noaptea de marți spre miercuri, persoane necunoscute i-au răsturnat autoturismul,  marca Reanult, staționat în fața locuinței sale, și au încercat să sustragă catalizatorul montat pe acesta.

În urma cercetărilor efectuate au fost identificați trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 26 de ani, din Cerăt, Gângiova şi Podari, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi tentativă de furt calificat. De asemenea, în aceeaşi noapte, tinerii ar fi sustras un catalizator de la un alt autoturism, Opel, parcat pe Strada Mihai Eminescu, din oraşul Dăbuleni. S-a stabilit faptul că persoanele în cauză ar fi aruncat catalizatorul sustras în zona oraşului Bechet, pe marginea drumului național 55”, a precizat Mihaela Gîrd, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Poliţiştii continuă cercetările în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, furt calificat şi tentativă la furt calificat.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     09-02-2012
    Mesaje
    97

    Din categoria cand esti prost si te arati lumii !

    Am si eu o intrebare pentru politisti, cum „tentativă de furt calificat.”, pai era furt calificat numai daca nu ii prindeau ? Ca de furat au furat, oamenii aceia nu mai au cataliztorul .
    Legea romana este echivalenta a legii din Congo …..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.