Dolj: Vizitatorii unei expoziții de cai, împrăștiați de poliție din cauza nerespectării...

Dolj: Vizitatorii unei expoziții de cai, împrăștiați de poliție din cauza nerespectării distanțării fizice

1.284
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Aproximativ 70- 80 de persoane, care se aflau pe un teren privat, în comuna Podari, satul Braniște, la un eveniment cabalin, au fost dispersate de poliție,p nefiind respectate regulile de distanțare fizică.

Polițiștii au ajuns la expoziția de cai în urma unei reclamații,  că în extravilanul satului Braniște se află mai multe persoane care tulbură liniștea și ordinea publică.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Bucovăț și, totodata, au fost direcționate mai multe echipaje de poliție din cadrul Secțiilor 1-6 Poliție Craiova, în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale. Astfel, in Podari, satul Braniște, pe un teren proprietate privată, se afla în desfășurare o adunare, respectiv o expoziție de cabaline, la care participau aproximativ 70-80 de persoane, nefiind respectate regulile de distanțare fizică„, a explicat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Dolj.

Polițiștii au identificat organizatorul adunării, un bărbat de 65 de ani, din Craiova, care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3000 de lei, pentru încălcarea prevederilor legale privind desfășurarea unui eveniment privat în aer liber. Toate persoanele aflate la fața locului s-au conformat recomandărilor polițiștilor, părăsind zona.

Foto: sibiul.ro

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.