Doljeanul care a căzut de la 18 metri înălțime, prin podul unei...

Doljeanul care a căzut de la 18 metri înălțime, prin podul unei biserici pe care o repara, transferat la Fundeni

3.386
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Bărbatul în vârstă de 35 de ani, administrator al unei firme din Dolj, care miercuri a ajuns la spitalul din Târgu Jiu, după ce a căzut de la o înălțime de 18 metri, prin podul turlei unei biserici din Bumbești-Jiu, a fost transferat, joi dimineață, la Spitalul Clinic Fundeni din București.

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu au precizat faptul că bărbatul a suferit răni grave, fiindu-i afectate mai multe organe interne.

Imediat după ce starea sa a devenit relativ stabilă, doljeanul a fost transferat la Fundeni, fiind necesară o intervenție chirurgicală la ficat, medicul Irinel Popescu preluând cazul.

„A fost transferat la București. La zece minute de la prezentarea în Unitatea de Primiri Urgențe s-a constatat șocul hemoragic, cu multiple fracture costale, pe stânga, ruptură de ficat, ruptură de splină și ruptură de diafragmă, prin penetrarea coastelor rupte. S-a intervenit chirurgical, s-a făcut sutura organelor vitale, splenectomia, s-a evacuat cavitatea peritoneală de sânge. Ulterior, joi dimineața, după ce și-a revenit din anestezie, stara a fost relativ stabilă, moment în care a fost transferat la București, la Spitalul Fundeni, s-a luat legătura cu domnul profesor Irinel Popescu, în momentul de față pentru leziunile hepatice, pentru că aici, la noi, practic s-a cusut ficatul într-un mod grosier, neputând să fie executată chirurgia hepatică, așa cum sunt procedurile, neavând specialiști, chirurgici hepatologi”, a declarat Costinel Popescu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.

Ancheta polițiștilor gorjeni și a inspectorilor de muncă este în derulare, urmând a se stabili cum s-a produs evenimentul. În cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și nerespectarea prevederilor legale privind sănătatea și securitatea în muncă.

De precizat că bărbatul din Craiova, administrator la firma care efectua lucrări de reparații la Biserica Înălțarea Domnului din Bumbești-Jiu, ar fi urcat pe acoperiș pentru a monta un paratrăsnet. Tavanul confecționat din scânduri s-a prăbușit, craioveanul căzând de la înălțimea de 18 metri.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.