DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, sub coordonarea unui procuror D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, cu sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale, au depistat în flagrant delict, la data de 1 august, un tânăr, de 19 ani, din Craiova, imediat după ce ar fi pus în vânzare pliculeţe ce conţineau canabis.

Prinderea tânărului a fost doar un episod din cadrul unei acțiuni derulate pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în traficul de droguri.

„După acest episod, cu sprijinul poliiştilor Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj şi al jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dolj, au fost puse în aplicare 5 mandate de percheziţie domiciliară, la adrese din Craiova. În urma percheziţiilor, au fost depistați doi urmăriţi internaţional, de 23 şi 28 de ani, ambii din comuna Leu, faţă de care, la data de 12 martie 2019, Tribunalul Dolj emisese mandate de arestare preventivă, într-o altă cauză penală, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic internaţional de droguri de mare risc. De asemenea, a fost depistat un tânăr, de 20 de ani, bănuit că ar fi la rândul său implicat în aceste operaţiuni”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Dolj.

Poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 1,8 kilograme de canabis, 105 gr. de rezină de canabis (haşiş), 4 dispozitive de mărunţit, tip grinder, 5 telefoane mobile, 1.050 de euro şi 16.948 de lei.

De asemenea, Tribunalul Dolj a emis pe numele persoanelor respective trei mandate de arestare preventivă şi un mandat de arestare la domiciliu, în prezent, în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, fiind încarceraţi trei bărbaţi.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.