DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3.50)

Doi tineri din județul Dolj au rămas fără permis de conducere și au fost amendați, după ce au fost prinși circulând cu mașina cu o viteză cu mult peste limita legală. 

Potrivit IPJ Dolj, un tânăr de 21 de ani, din comuna Podari, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Nicolae Romanescu, din municipiul Craiova, cu viteza de 179 km/h, pe un sector de drum unde limita de viteză este de 50 de km/h.

Totodată, un tânăr de 27 de ani, din municipiul Craiova, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism, pe strada Calea Severinului, din municipiul Craiova, cu viteza de 147 km/h, pe un sector de drum unde limita de viteză este de 50 de km/h.

„Ambii conducători auto au fost sancționați contravențional conform O.U.G. nr.195/2002 R., fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile”, arată IPJ Dolj.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.