DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dolj și cei ai Grupării de Jandarmi Mobile Craiova au desfășurat mai multe acțiuni în domeniul silvic, în acest sezon rece, pe raza județului Dolj, fiind amendate 15 persoane.

Potrivit unui comunicat de presă al IJJ Dolj, valoarea amenzilor a fost de 10.600 lei, cei prinși pe picior greșit fiind sancționați pentru scoaterea de arbori din fondul forestier național și transport de material lemnos, fără documente legale.

Au mai fost înregistrate și 11 infracțiuni privind taierea ilegală de arbori.

„În toate situațiile în care au fost depistate persoane care tăiau sau sustrăgeau material lemnos, acesta a fost predat personalului silvic, fiind stabilit un prejudiciu de 9500 lei.

Astfel de acțiuni vor fi organizate și în perioada următoare, atât independent, cât și în colaborare cu organele silvice, pentru prevenirea și combaterea tăierilor și transportului ilegal de material lemnos”, informează IJJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.