Doljul, fruntaș la vaccinarea angajaților derulată în cadrul unităților economice

Doljul, fruntaș la vaccinarea angajaților derulată în cadrul unităților economice

2.474
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Activitatea de vaccinare a angajaților a început pentru 105 de operatori economici privați. 31 sunt din domeniul HoReCa, a anunțat secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, vicepreședinte al Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind imunizarea împotriva infecției cu coronavirus.

„În acest moment, avem un număr de 105 operatori economici care au demarat deja activitatea de imunizare a angajaţilor, din care 31 de operatori din domeniul HORECA”, a declarat Baciu, într-o conferinţă de presă, potrivit România Tv.

Andrei Baciu a mai spus că activitatea se derulează cu ajutorul a 47 de echipe care s-au deplasat la sediul acestor operatori privaţi.

„Până în acest moment, avem un total de 5.011 persoane vaccinate”, a adăugat Andrei Baciu. Potrivit acestuia, cele mai multe persoane au fost vaccinate în Bucureşti – 1.888, urmat de judeţele Bihor – 885, Dolj – 504 şi Braşov – 500.

Cei mai mulţi operatori economici care au început vaccinarea anti-COVID a angajaţilor sunt din judeţele Alba şi Hunedoara – câte 15, Bihor şi Dolj – câte 14, Mureş – 7.

„Sunt şi judeţe unde această activitate încă nu a demarat şi aş profita de ocazie pentru a încuraja această activitate”, a completat Baciu.



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    303

    Pai daca mafiotii ameninta ca sunt trimisi in somaj sau dati afara daca nu se vaccineaza normal ca prostimea pune repede botul si se vaccineaza. Astia care sunt constransi de angajatori, trebuie sa-i dea in judecata pentru abuzuri si amenintare, constrangere cu somajul sau concedierea daca nu se vaccineaza. Dar na, romanului prost si dobitoc ce sa-i ceri.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.