Doljul, sub Cod Galben de ploi și vânt puternic

Doljul, sub Cod Galben de ploi și vânt puternic

2.175
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O avertizare Cod galben de ploi, însoţite de descărcări electrice şi intensificări ale vântului, a fost emisă de meteorologi, marți, pentru 22 de judeţe din ţară, Doljul aflându-se printre zonele vizate.

Avertizarea este valabilă pentru intervalul orar 12.00-23.00, fiind vizate, potrivit ANM, Bistriţa-Năsăud, Harghita, Mureş, Braşov, Covasna, Sibiu, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Buzău, Dolj, Teleorman, Suceava, Neamţ, Bacău, Vrancea, Brăila, Tulcea, Ialomiţa, Constanţa, Călăraşi şi Giurgiu.

În Muntenia, Dobrogea, jumătatea de vest a Moldovei, Carpaţii Orientali şi local în Carpaţii Meridionali vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse cu caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii şi pe arii restrânse grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi 20-25 l/mp şi izolat 40-50 l/mp.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.