DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Luni este valabilă o avertizare Cod Portocaliu, fiind prognozate val de căldură persistent, caniculă, disconfort termic accentuat, în judeţele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ialomiţa, Călăraşi şi Ilfov, precum şi în municipiul Bucureşti.

„Temperaturile maxime, deşi uşor mai scăzute faţă de cele înregistrate în zilele anterioare, vor fi în continuare deosebit de ridicate. Disconfortul termic se va menţine accentuat, indicele temperatură- umezeală (ITU) va depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi şi va fi caniculă”, potrivit ANM.

Temperaturile maxime vor fi de 35-37 de grade, iar cele minime nu vor coborî sub 20 de grade (noapte tropicală).

De asemenea, meteorologii au emis o atenționare cod galben. Valul de căldură va persista în Banat, în nord-vestul și nordul Olteniei, în nordul Munteniei, precum și în zona continentală a Dobrogei, disconfortul termic se va menține ridicat, indicele temperatură – umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unități, și izolat va fi caniculă. Temperaturile maxime, în continuare cu mult mai mari decât cele normale perioadei vor fi cuprinse în general între 33 și 35 de grade.Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.