Dosar penal pentru un șofer prins băut la volan. Acesta a refuzat...

Dosar penal pentru un șofer prins băut la volan. Acesta a refuzat recoltarea de probe biologice

2.005
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Ciupercenii Noi, este cercetat penal, după ce a fost depistat, marți, băut la volan, în urma testării cu aparatul alcooltest, rezultând faptul că cel în cauză avea o concentraţie de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit IPJ Dolj, după testarea cu etilotestul, șoferul a fost dus la spital, pentru a i se recolta probe, dar a refuzat procedura.

„Poliţişti din cadrul Posturilor de Poliţie Ciupercenii Noi şi Desa au depistat un bărbat de 49 de ani, din Ciupercenii Noi, care conducea un autoturism prin localitate, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat faptul că cel în cauză avea o concentraţie de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde a refuzat recoltarea de probe biologice”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Pe numele doljeanului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.