DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 3,00)

Două dosare penale au fost întocmite și au fost aplicate două amenzi, în valoare de 20.000 de lei, în urma unei acțiuni derulate, marți, în localitatea Coșoveni, județul Dolj, de către comisarii Gărzii de Mediu Dolj și jandarmii craioveni.  

Acțiunea a vizat, potrivit unui comunicat de presă al Grupării de Jandarmi Mobile Craiova,  prevenirea și combaterea faptelor ilicite la regimul deșeurilor.

Cu această ocazie, au fost depistate persoane care ardeau gunoiul sau care derulau activități cu deșeuri, fără a avea autorizație în acest sens.

Au fost întocmite două dosare penale și au fost aplicate două amenzi.

„Pe timpul acțiunii, au fost întocmite actele de constatare pentru infracțiunea de incendiere a oricărui tip de deșeuri și au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 20.000 lei, pentru lipsa autorizației pentru operațiuni cu deșeuri și gestionarea deșeurilor fără a lua măsuri pentru evitarea riscurilor de contaminare și afectare a mediului, potrivit OUG 92/ 2021”, arată reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

Aceștia mai spun că astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.