DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Wizz Air va opera zboruri de pe Aeroportul Internațional Craiova cu două aeronave, începând cu data de 11 aprilie, anul acesta, potrivit unui anunț făcut de către primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu. 

La Craiova a fost prezent, marți, József János Váradi, Wizz Air CEO, în cadrul întâlnirii cu autoritățile locale și cu reprezentanții Aeroportului Craiova discutându-se despre proiecte viitoare care vor ajuta la consolidarea relației aeroport companie.

Primarul Craiovei a anunțat o primă veste bună, respectiv faptul că din 11 aprilie, compania va opera cu două aeronave de pe aeroportul din Bănie.

„Am primit, astăzi, la Craiova vizita lui József János Váradi, Wizz Air CEO, pe care l-am asigurat de toată colaborarea autorităților locale și am discutat despre potențialul de dezvoltare a orașului. Numărul mare de turiști pe care l-am atras prin evenimentele generate în Craiova au reprezentat, cu siguranță, o garanție în plus pentru Wizz Air în planurile acestora de a se dezvolta la Craiova”, a scris Vasilescu pe Facebook.

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.