(UPDATE) Accident grav între Calopăr și Segarcea. Două persoane au murit (Foto)

(UPDATE) Accident grav între Calopăr și Segarcea. Două persoane au murit (Foto)

70.333
10
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 4,60)

Un echipaj de descarcerare de la secția Segarcea și două ambulanțe au intervenit în această dimineață, în jurul orei 9:20, pentru salvarea a patru persoane, victime ale unui accident rutier, produs între localitățile Calopăr și Segarcea, în urma unei coliziuni.

Din primele informații, o femeie și trei bărbați au fost răniți. Două dintre victime au fost găsite conștiente, iar alte două – doi bărbați – încarcerate și inconștiente și sunt resuscitate la fața locului.

UPDATE, ora 10.00: Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, victimele supuse manevrelor de resuscitare, cei doi bărbați, care se aflau pe bancheta din spate a autoturismului Cielo, nu au mai putut fi salvate și le-a fost declarat decesul. Unul dintre ei avea 51 de ani, iar celălalt 24 de ani. Ambii erau din Segarcea.

Ceilalți doi răniți – o femeie de 38 de ani, șoferița autoturismului Opel, cu durere toracică, și un tânăr de 25 de ani, șoferul autoturismului Cielo, cu politraumatism, ambii conștienți – au fost transportați la SCJU Nr. 1 Craiova. 

Accidentul a fost cauzat de șoferul autoturismului Cielo, în vârstă de 25 de ani, care s-a angajat în depășirea neregulamentară a unui autoturism Skoda, pe care l-a acroșat și avariat, apoi a lovit un Opel care circula din sens opus. Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Traficul se desfășoară cu restricții pe DJ 561, în zona producerii accidentului, până când vor fi finalizate cercetările la fața locului. 

Revenim!



10 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     21-06-2017
    Mesaje
    9

    Banuiesc ca cei din Cielo au murit, la cum se vede in poza pare un impact lateral, sau au luat un copac in laterala din ricoseu. Macar sa moara zmeii astia vionavati, fara a schilodii si pe altii nevinovati, sau in cel mai rau caz cu leziuni minore care sa nu le puna in pericol viata, dar altfel acesti zmei duca-se….

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     22-04-2016
    Mesaje
    2

    Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
    O fractiune de secunda te poate costa viata, a ta dar si a altora. In Romania prea multi au permise obtinute foarte usor si pe nedrept din pacate. Insa nu pot judeca in sine accidentul pentru ca sunt multe variabile. Am intalnit in trafic multe potentiale pericole, din pacate, in afara oraselor sunt multe categorii de soferi sau mai bine zis „soferi” – sunt unii care depasesc inconstient si ignora marcajele si semnele – sunt altii care atunci cand se vad depasiti parca au ambitia de a calca acceleratia si de a se deplasa odata cu tine – mai sunt altii care merg in afara avand limita de viteza aferenta limitei din interiorul oraselor, se strange coloana de masini, aproape bara la bara in spate si multi iar isi asuma riscuri la depasirea acestora. Atentie mare si luciditate!

  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    4363

    Atentie

  4. #4
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6861

    Din cate se pare pe foto cielo ala a mai fost busit in fata.. (are fierul de sub bara fata schimbat si reparatie pe partea soferului deci nu cred ca era la primul eveniment de genul.
    Oricum reisar ordinar criminal care i-a omorat pe altii nevinovati. Bine au si aia partea lor de vina ca se urca cu retardati la volan.
    Nevinovati sunt cei peste care a dat inconstientul si le-a facut pagube pe la masini..
    Eu le-as da inchisoare de la 5 la 10 ani cu executare pentru astfel de evenimente. Nu se mai poate cu pedepse blande si cu suspendare. I-as pune sa plateasca si din buzunarul lor pagubele sa nu ia de la mine sau de la altii banii pe despagubiri, astia sunt fraieri care platesc bani grei pe rca + 2000 si astia in cazuri de crime platesc amenda aia data de militia rutiera de sub 1000 de lei.. Ba esti nebun.. Sa plateasca din buzunarul lor ma pentru crime, schingiuri si pagube ca doar asa poate constientizeaza.. Sa munceasca toata viata sa plateasca pagubele si daunele produse. Este facut cu dedicatie pentru criminali si pentru reisarii inconstienti codul rutier.

    Codul asta rutier este bataie de joc pentru cei care merg corect, preventiv si nu se dau in spectacol in trafic.

  5. #5
    0-day Member
    Data de inscriere
     21-06-2017
    Mesaje
    9
    Citat Mesaj initiat de koss®
    Din cate se pare pe foto cielo ala a mai fost busit in fata.. (are fierul de sub bara fata schimbat si reparatie pe partea soferului deci nu cred ca era la primul eveniment de genul.

    Omu „stie tot” cum concluzionasi tu asta asa repede ? ca nu mai are fagurele de protectie sub bara de plastic ? sau ca pe usa soferului lipseste bandoul ? Ba da ce tare esti Bandoul ala daca sa dezlipit cu trecerea timpului ? vazusi tu repede ca a fost reparata daca are bandoul dezlipit, sau ca nu are fagurele sub bara. Poate asa a cumparato, de unde sti tu ? sau ca fagurele ala a fost schibat de altii in trecut ? Ba da ce imi place de tine ca tu te dai omu stie tot, dar in final aberezi grav de tot.

  6. #6
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6862

    Stai linistit nenea ca nu aberez mai mult ca tine. Cielo ala a mai fost busit in fata si punct. Nu ma intereseaza ca l-a busit actualul proprietar sau altul.. el a mai fost busit si reparat. Stii si tu si te pricepi la toate.. lasa-i pe altii care au spirit de observatie in pace..

  7. #7
    0-day Member
    Data de inscriere
     21-06-2017
    Mesaje
    9
    Citat Mesaj initiat de koss®
    lasa-i pe altii care au spirit de observatie in pace..

    Spirit de a arata cata prostie zace in tine da ai, suferi grav, ti-am mai spus, si nu numai eu.

  8. #8
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6862

    Mai am nevoie de o mie de ani calatorie in trecut ca sa te intrec pe tine in prostie.

  9. #9
    0-day Member
    Data de inscriere
     18-02-2017
    Mesaje
    2

    Prietenul meu ”koss”, oare ce dracu ne faceam fara tine? Bine ca ai aparut pe pamant, sa ne luminezi cu spiritul tau de observatie. Eu zic sa lasi cvf si sa te apuci serios de facut SEX, sa incetezi a te mai juca cu tine, sa treci la fapte serioase. Numa` prostii iti debiteaza mintea aia, pun pariu ca esti din clasa aia de oameni care isi impaturesc hartia igienica in mod egal atunci cand se sterg la cur. Lasa comentariile inutile pe internet, nu mai lua seama la toata lumea si la tot ce fac altii, incepe sa-ti traiesti dracu viata, ca ai o varsta, maine-poimaine poate esti in vreuna din masinile alea, nevinovat, si sus la barbos cu ce te lauzi? ”am comentat alora pe craiovaforum de i-am mancat, am sesizat ca cielo fusese busit si reparat, deci clar autorul nu era la prima abatere”

  10. #10
    0-day Member
    Data de inscriere
     21-06-2017
    Mesaje
    9

    @darkeyes LASA-L SA ISI FACA NUMARUL, ESTE DUS SARACUL, LASA-L SA SE SIMTA IMPORTANT, AUTOSTIUTOR IN TOATE, SI MAI PRESUS DE TOTI. N-ai ce sa-i faci, sufra prea mult de el, si de multa prostie, de restul nu mai are rost sa discutam. Asta si pe mine zice ca ma stie, m-a vazut prin firul de la internet conectat la pc. si implicit pe google la pagina CF. dapai ca Cielo al aluia a fost reparat, si ca ala este un meltean la a n abatere.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.